David Švehlík Děti / Tereza švehlíková — florentina švehlíková (od 1967) děti ... : Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise švehlíka.. Syn známého herce aloise švehlíka. David vystudoval akademické gymnázium v. Vzešlo to z informativní kampaně odsouzeni, která poukazovala na obrovský počet dětí v kojeneckých ústavech a dětských domovech u nás. View all david svehlík tv. Birçok çek filminde (2007'de jiří strach yönetmenliğinde operace silver a dahil) ve tv dizisinde (kriminálka anděl vb.) rol aldı.

He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor. 5,461 likes · 5 talking about this. David švehlík je herec, který se narodil 06.04.1972 (věk 49 let) v obci liberec, česko. David švehlík, martin stropnický, marek taclík, helena dvořáková, michal novotný online na voyo. David švehlík (born 6 april 1972 in liberec) is a czech actor.

Nadační fond J&T rozjíždí kampaň „Hledáme rodiče" | MediaGuru
Nadační fond J&T rozjíždí kampaň „Hledáme rodiče" | MediaGuru from mediagurucdneu.azureedge.net
Rodinná pohoda se na něm podepisuje v nejlepším! Syn známého herce aloise švehlíka. Ve filmu prvok, šampón, tečka a karel se v hlavních rolích objeví martin pechlát, david švehlík, hynek čermák a martin hofmann. Vzešlo to z informativní kampaně odsouzeni, která poukazovala na obrovský počet dětí v kojeneckých ústavech a dětských domovech u nás. Birçok çek filminde (2007'de jiří strach yönetmenliğinde operace silver a dahil) ve tv dizisinde (kriminálka anděl vb.) rol aldı. David švehlík je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for david švehlík. David švehlík v dramatu brání dítě a jedním výstřelem zvrátí několik životů. V británii sloužilo za války přes dva a půl.

Na divadelních prknech stanul poprvé v divadle f.

David svehlík on wn network delivers the latest videos and editable pages for news & events, including entertainment, music, sports, science and more, sign up and share your playlists. David švehlík si nechal narůst vousy a zmužněl. David švehlík je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for david švehlík. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce nous uživatele kateřina skřivanová. Hrál v mnoha českých filmech (včetně operace silver a pod režisérem jiřím strachem. He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor. Rodinná pohoda se na něm podepisuje v nejlepším! Jako mladého ho opustila jeho životní láska jitka schneiderová a vztah s otcem aloisem nebyl příliš… David švehlík to v soukromém životě neměl jednoduché. Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943). Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví „nepřičuchla, dala se svojí. Se svou exmanželkou jitkou schneiderovou má dceru sofii annu. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości david švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości david švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! Dubna 1972 v liberci ) je český herec. Search results for david švehlík. He is an actor, known for ve stínu (2012), úsmevy smutných muzu (2018) and ocas jesterky (2009). Máme kompletní, pravidelně aktualizovanou hrají:

Rozhovory: David Švehlík — Já, Mattoni — Česká televize
Rozhovory: David Švehlík — Já, Mattoni — Česká televize from img.ceskatelevize.cz
David švehlík (born 6 april 1972 in liberec) is a czech actor. Které filmy má online a ke stažení david švehlík? David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. V británii sloužilo za války přes dva a půl. View all david svehlík movies. Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise švehlíka. He was previously married to jitka. Divadlo na zábradlí, národní divadlo, letní shakespearovské slavnosti.

David švehlík (born 6 april 1972 in liberec) is a czech actor.

View all david svehlík movies. David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. Herec david švehlík si zahrál v dramatu balada o pilotovi, které uvede čt1 v neděli 4. David švehlík (6 nisan 1972'de liberec ) çek bir aktördür. David švehlík v dramatu brání dítě a jedním výstřelem zvrátí několik životů. He was previously married to jitka. David švehlík je herec, který se narodil 06.04.1972 (věk 49 let) v obci liberec, česko. Se svou exmanželkou jitkou schneiderovou má dceru sofii annu. Které filmy má online a ke stažení david švehlík? Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise švehlíka. He is an actor, known for ve stínu (2012), úsmevy smutných muzu (2018) and ocas jesterky (2009). Dubna 1972 liberec) je český herec, syn herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové, (* 1943). Syn známého herce aloise švehlíka.

Narodil se v liberci jako druhé ze tří dětí herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové. David švehlík hraje českého válečného pilota. 5,461 likes · 5 talking about this. David švehlík si nechal narůst vousy a zmužněl. Ve filmu prvok, šampón, tečka a karel se v hlavních rolích objeví martin pechlát, david švehlík, hynek čermák a martin hofmann.

Rozhovory: David Švehlík — Já, Mattoni — Česká televize
Rozhovory: David Švehlík — Já, Mattoni — Česká televize from img.ceskatelevize.cz
David svehlík was born on april 6, 1972 in liberec, czechoslovakia. Stanley mouse, david švehlík, martin stránský aj. David švehlík se narodil 6. David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. Narodil se v liberci jako druhé ze tří dětí herce aloise švehlíka a ekonomky florentiny švehlíkové, rozené štěpánové. David švehlík v dramatu brání dítě a jedním výstřelem zvrátí několik životů. Které filmy má online a ke stažení david švehlík? Rodinná pohoda se na něm podepisuje v nejlepším!

Rodinná pohoda se na něm podepisuje v nejlepším!

He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor. David svehlík can be seen using the following weapons in the following films and television series. Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví „nepřičuchla, dala se svojí. Ve filmu prvok, šampón, tečka a karel se v hlavních rolích objeví martin pechlát, david švehlík, hynek čermák a martin hofmann. Rodinná pohoda se na něm podepisuje v nejlepším! Český divadelní, filmový a televizní herec. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce nous uživatele kateřina skřivanová. David švehlík, martin stropnický, marek taclík, helena dvořáková, michal novotný online na voyo. View all david svehlík tv. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości david švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! Vzešlo to z informativní kampaně odsouzeni, která poukazovala na obrovský počet dětí v kojeneckých ústavech a dětských domovech u nás. He was previously married to jitka. Registrace vyzkoušet 7 dní zdarma přihlášení.

He is an actor, known for ve stínu (2012), úsmevy smutných muzu (2018) and ocas jesterky (2009) david švehlík. Se svou exmanželkou jitkou schneiderovou má dceru sofii annu.